Укрзалізниця запустить додаткові поїзди до Дня закоханих

У партнерстві з Mastercard, Укрзалізниця вирішила повторно запустити акцію "Потяг до тебе" до Дня закоханих. У 2024 році такі потяги будуть курсувати не тільки у Києві, але й у Львові.

Прес-служба АТ "Укрзалізниця" повідомила про це у Telegram.

"Потяг до тебе" курсуватиме 14, 16 та 18 лютого. На пасажирів чекатиме романтична подорож під справжнім паровозом, у новенькому вагоні, у купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від відомого українського шеф-кухаря дипломатичних рейсів Укрзалізниці Євгенія Клопотенка."

Укрзалізниця зазначила, що половину місць буде безкоштовно надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації. Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин. Відправлення відбудеться на Центральному вокзалі, 14, 16 та 18 лютого о 18:55 у Львові та о 19:10 у Києві.

Ціни на цей рейс залежатимуть від дня тижня та стартуватимуть від 304 гривень у Львові та від 458 гривень у Києві. Продаж проїзних документів розпочався 9 лютого, о 17:00.

Додаток дозволяє знайти "Потяг до тебе" за запитом Київ-Пасажирський - Київ-Романтичний або Львів - Львів-Романтичний.

Укрзалізниця зазначила, що вечеря не входить у вартість квитка. Кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню від шефа. Також пасажирів-військовослужбовців чекатиме "поетичний сюрприз" від Сергія Жадана.

"Наших закоханих захисників та захисниць чекає на додатковий поетичний сюрприз від живого класика української поезії та наших друзів з Видавництва Старого Лева."

Ми вже повідомляли, кому надаються безкоштовні квитки та знижки від "Укрзалізниці".