В окупованій Феодосії прогриміли вибухи

У ніч проти 3 березня у місті Феодосія на сході тимчасово окупованого Криму сталися потужні вибухи. Про це інформують російські ЗМІ.

Потужний хлопок у небі над Феодосією, потім другий, на Кримській кричать сигналізації

За кілька хвилин у каналі повідомили про ще як мінімум три вибухи.

Два потужні хлопки пролунали у небі над містом на початку третьої години ночі. За деякий час пролунали ще кілька вибухів. Жителі низки вулиць міста повідомляють, що в їхніх будинках здригнулося скло, а у дворах спрацювали сигналізації у машин

Телеграм-канал "Кримський вітер" повідомляє, що вибухи у місті лунають в районі нафтобази. Туди вирушили автомобілі пожежників і швидкої допомоги.

Вибухи у Санкт-Петербурзі

Раніше повідомлялося, що увечері 2 березня біля морського порту Бронка у російському Санкт-Петербурзі були активовані засоби протиповітряної оборони. Губернатор Санкт-Петербурга Олександр Дрозденко заявив, що в Ломоносовському районі Ленінградської області спрацювали засоби ППО. За його словами, повітряні цілі були уражені над акваторією та узбережжям Фінської затоки.

Крім цього, аеропорт "Пулково" був закритий на годину - прийом і відправлення літаків припинилися через введення плану "Килим", який виявився необхідним для забезпечення безпеки польотів цивільних суден.

Попередні вибухи в Севастополі

Нагадаємо, що три дні поспіль у тимчасово окупованому Севастополі лунали вибухи. 1 березня було оголошено повітряну тривогу. У мережі з'явилися повідомлення про п'ять вибухів у районі міста, а над Севастопольською бухтою виднілася димова завіса.

Потім стало відомо, що російська протиповітряна оборона стріляє біля села Воробйове Сакського району, а також неподалік Євпаторії. Інформацію підтвердив так званий губернатор Развожаєв.

Після сьогоднішніх вибухів у частині міста відключилася електроенергія і були проблеми зі зв'язком. Місцеві жителі також повідомляли про пожежу біля аеропорту "Сімферополь" та вибухи поблизу військового аеродрому "Саки".