В Україні випаде сніг: подробиці від синоптика

В Україні випаде сніг: подробиці від синоптика

На початку наступного тижня в Україні очікується зниження температури, дощі та мокрий сніг, про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко. У понеділок максимальна температура повітря буде коливатися від +7 до +12℃, на півдні країни до +15℃.

Синоптична служба прогнозує, що з початку тижня холодний атмосферний фронт принесе дощі та сильний вітер у більшості областей. У Карпатах можливий мокрий сніг. Проте, на Луганщині температура ще трохи підвищиться і може сягнути +20℃.

У Києві в понеділок також очікується дощ та різке похолодання. Температура повітря вдень буде близько +10℃, проте вночі та вранці опади будуть інтенсивнішими, а вдень послабшають.

Загалом, протягом наступного тижня в Україні буде прохолодно, з періодичними дощами та сильним вітром, а в окремих районах можуть виникати тумани.

Сьогодні в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Температура повітря на заході країни буде коливатися від +9 до +14℃, а на решті території від +18 до +23℃. На півдні Одещини термометри можуть показувати до +25℃. У Києві сьогодні очікується +15℃, а вже у понеділок температура впаде до +9℃.

Читайте також: