Вбила 430 людей: показали кровожерливу матір, яка захищала дітей

Вбила 430 людей: показали кровожерливу матір, яка захищала дітей

15 жовтня відзначають День тигра. Цього хижака впізнають усі люди, проте є цікаві факти мало кому відомі.

Наприклад, тигр має не тільки смугасте хутро, а й смугасту шкіру. Тому навіть поголена тварина все одно залишиться смугастою.

У відміну від майже всіх інших великих котів, тигри добрі плавці. Легко пропливають кілька кілометрів, щоб полювати або перепливати річку.

Тигриці можуть запліднюватися всього кілька днів у році. Протягом цього періоду вони часто спаровуються. Тривалість вагітності становить 3 місяці, після чого появляються 2 або 3 дитинчати.

У перший тиждень після народження тигренята повністю сліпі. Майже половина з них не досягає дорослого віку.

Тигри не полюють на людину, але можуть напасти, якщо їх спровокувати. Більшість випадків вбивства людей трапляється через нестачу їжі для тигрів на їх території. Тигриця з Індії захищала своє потомство від людей і потім сама почала полювати тільки на них. Внаслідок цього загинуло 430 людей. Її саму вбив англійський мисливець, який декілька років вистежував тигра.

Подписуйтеся на наш телеграм канал новин - INKORR

У темряві тигри бачать вшестеро краще, ніж люди.

Для підтримання життєдіяльності тигру потрібно вдвічі більше їжі, ніж леву. За рік дорослий тигр споживає до трьох тонн м'яса.

Тигри спілкуються між собою гарчанням на відстані 5 км. Розлючені тварини не гарчать, а шиплять.

Єллоустонський національний парк завжди зачаровував туристів природними пам'ятками та різноманіттям тваринного світу, проте нещодавній випадок привернув особливу увагу. Ведмідь втопив величезного бичачого лося і насолоджувався пікніком на березі річки.

Оскільки територія добре оглядна, фотографи часто навідуються туди, тому не було важко помітити таку картину.

Читайте також: