Вікторія Бекхем у розкішних образах знялась для обкладинки Vogue

Відома дизайнерка Вікторія Бекхем вирішила з'явитися на обкладинці французького Vogue. На фото вона представлена в полі та на задньому плані автомобіль. Її образ складається з сірого трендового штанного костюма, мініспідниці, оверзайз жакету і шкіряної куртки.

У промові Вікторія пояснила, що вона намагається втілити образ "суворої залізної леді, яка ніколи не посміхається". Вона також розповіла про своє минуле, коли її постійно переслідували папараці і її зображали завжди нещасливою. Вікторія визнала, що цей стереотип створений ЗМІ суттєво вплинув на її самопочуття і настрій. Вона почувається некомфортно в ролі ​​людини, якій ніколи не буває добре.

Тепер, завдяки соціальним мережам, Вікторія може продемонструвати свою роботу і розповісти про своє життя самостійно. Вона запевнила, що більше не звертає увагу на думку інших людей і не намагається довести їм щось. Вікторія заявила, що вона більше не хвилюється про судження і критику.

Раніше Вікторія Бекхем відпочила разом з родиною на озері Мускока в Канаді. Фото з цього відпочинку вона розмістила в соцмережах. На знімках Вікторія одягла обтислу сукню довжини міні, яка підкреслила її стрункі ноги. Вона також носила кепку і сонцезахисні окуляри.