Вкрали 120 тисяч гривень: клієнтка звинуватила ПриватБанк у шахрайстві з кредитними коштами

Клієнтка Українського банку звинуватила його у пограбуванні коштів зі своєї картки.

Як повідомляє портал "Мінфін", жінка залишила свою скаргу на цьому порталі.

По словах жінки, Український банк підвищив її кредитний ліміт до 120 000 гривень без її відома. Та в той же час, вона стверджує, що кошти з її рахунку були викрадені, а банк вважає, що це зробили шахраї.

"Одного дня банк без моєї згоди підвищив мій кредитний ліміт до 120 000 грн. Вкрали гроші і сказали, що це зробили якісь шахраї, а не вони. Коли я попросила знизити відсотки через те, що стала жертвою шахраїв, банк відповів, що лише суд може змусити їх це зробити. Це вже не випадковість, банк свідомо використовує мене", - розповіла клієнтка.

ПриватБанк

Також вона повідомила, що для того, щоб не платити великі відсотки, бере кредит в іншому банку під 1,8% щомісячних, а не під 3,5%. Цим самим вона погасила свій кредит. Проте, їй залишилося заборгованості 17 000 гривень, а ПриватБанк нарахував їй щомісячні відсотки в розмірі 3180 гривень.

"Щоб не сплачувати нереально великі відсотки, я беру кредит в іншому банку під 1,8% щомісячних (моє горе, посилання банку), а не під 3,5%. Таким чином, я погасила цей горе-кредит. Залишилась заборгованість 17 000 грн. Але ці злодії нарахували мені на цю заборгованість 17 000 грн. Щомісячні відсотки в розмірі 3180 грн, звертайтесь до суду. У мене є тільки одне враження, банк сам є шахрай, який грабує мене. Краще звільнитися від його "чуйного" сервісу", - додала вона.

Відповідаючи на це, Український банк висловив співчуття щодо того, що клієнтка зіткнулася з такою ситуацією. При цьому вони зазначили, що якщо буде підтверджено факт шахрайства, то вони можуть переглянути нараховані відсотки.

Як зазначається, розрахунок відсотків за карткою проводиться щодня використовування кредитних коштів за певною формулою.

Повний розрахунок можна знайти на веб версії старого Приват24.

Нагадаємо, що українські банки встановили обмеження на зняття готівки.