Знаки-суперщасливчики: у чиє життя повернуться гроші та успіх

Знаки-суперщасливчики: у чиє життя повернуться гроші та успіх

16 жовтня активно пройде торгівля, можна реалізувати товари, які лежать давно на полицях. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

Астрологиня радить відкласти вирішення серйозних справ і ухвалення важливих рішень на пару тижнів. Зараз триває період затемнень, тому краще займатися поточними справами. Понеділок буде сприятливим днем, настрій буде бадьорим і надихатиме на роботу. Проблемні питання будуть швидко вирішуватися. Зараз підходящий час для поточного ремонту, можна купувати нове обладнання, яке надійно працюватиме. Не рекомендується думати про романтичні подорожі, але поїздки з навчальною метою будуть успішними. Рекомендується записуватися на курси підвищення кваліфікації і передавати досвід майстрів. Вдалими себе почувають Тельці, Раки, Діви, Терези і Скорпіони, у їх житті повертаються успіх і гроші. Проте, треба бути обережним у відношенні репродуктивної системи і уникати абортів.

Овням радять не піддаватися маніпуляціям дітей і зосередитися на своїх бажаннях. Якщо робити те, що любиш, можна заробити більше грошей.

У Тельців настав час трохи потерпіти і заощадити гроші. Збережені кошти можна використати для покращення житлових умов сім'ї.

Близнюкам рекомендують не зупинятися на досягнутому і записуватися на тренінги та майстер-класи. Ранкові години будуть прибутковими.

Ракам радять вивчати іноземну мову, це допоможе відволіктися від тривожних думок. Також необхідно бути уважними з новими знайомими, серед них можуть бути заздрісники.

Астрологиня також пояснила, що завершення сезону затемнень наближається і як він вплине на українців.

Читайте також: