Знищено дві ракети та 11 дронів: у ЗСУ повідомили подробиці нічної атаки РФ

Знищено дві ракети та 11 дронів: у ЗСУ повідомили подробиці нічної атаки РФ

Уночі 16 жовтня ворог напав на Україну з кількох напрямків, використовуючи балістичне озброєння, керовані авіаційні ракети та ударні безпілотники. Інформацію про це розповіли представники Повітряних сил ЗСУ.

Загалом, у результаті атаки було використано одну балістичну ракету "Іскандер М", п'ять керованих авіаційних ракет Х-59 та 12 ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-136/131.

Зазначається, що авіаційні ракети були направлені в північні та східні регіони України, а "шахеди" були розставлені в різних напрямках, включаючи захід. Проте, завдяки ефективній бойовій роботі Повітряних сил, було знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 11 Shahed-136/131.

У ніч на понеділок, 16 жовтня, ворог здійснив атаку на Україну з використанням крилатих ракет та безпілотних літальних апаратів з різних напрямків. Вибухи були почуті, зокрема, у Дніпропетровській та Полтавській областях.

В результаті атаки на Полтавщині пошкоджено кілька приватних будинків унаслідок уламків ракети. За попередніми даними, постраждало троє людей, включаючи одну десятирічну дитину.

Читайте також: