Знищено ракету та три ударних дрони: у Генштабі повідомили деталі нічної атаки РФ

У ніч на 22 жовтня російські загарбники знову атакували Україну за допомогою ракет та літаків.

Ворог використав керовану авіаційну ракету Х-59, зенітні керовані ракети С-300 та троє ударних безпілотних літаків типу Shahed-136/131. Про це повідомили з Генштабу Збройних сил України.

"За допомогою протиповітряної оборони України було знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59 та три "шахеди", - зазначено в повідомленні.

За останню добу росіяни здійснили шість ракетних та 53 авіаційні удари. Вони також здійснили 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Внаслідок терористичних атак росіян, на жаль, зазнали загибель та поранення серед мирного населення. Житлові будинки та інша цивільна інфраструктура отримали значні пошкодження", - повідомив Генштаб.

  • Вночі 22 жовтня у багатьох областях оголошували повітряну тривогу і повідомляли про пуски ракет та ударні дрони.
  • Російські загарбники вдарили ракетами по терміналу "Нової пошти" у селі Коротич Пісочинської громади Харківського району. В результаті атаки загинуло шестеро людей, а 16 були поранені. Ще семеро перебувають у важкому стані. На місці події вибухотехнічна служба знайшла уламки ракети С-300.