Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

Зоряний час та нові фінансові можливості – життя цих трьох знаків кардинально зміниться на краще

Протягом тижня з 16 по 22 жовтня багато хто побачить світло в кінці тунелю. Але зараз не час приймати ключові рішення і запускати нові проєкти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

Астрологиня Олена Максимова зазначила, що зараз триває сезон затемнень і рекомендує рухатися малими кроками, не спішити та не намагатися отримати все іразу. Зокрема, варто планувати фінансові операції на другу половину тижня та відмовитися від позик та кредитів. Астрологиня наголошує, що серцево-судинна система стає вразливою, тому потрібно стежити за самопочуттям. Також вона сподівається, що настав зоряний час у житті Тельців, Терезів і Водоліїв, який дозволить їм почуватися матеріально незалежними.

Для Овнів, астрологиня пораджує шукати нові джерела заробітку і не триматися за старе. Вона також зазначає, що вони не будуть помічати застуд і наголошує на тому, що варто добре піклуватися про свій організм.

Тим, хто народився у знаку Тельця, астрологиня радить не вирушати на заробітки далеко від дому, оскільки може виявитися, що втратять більше, ніж зароблять. Вона рекомендує дослухатися до порад старших братів і сестер, які будуть мудрими наставниками та підтримкою.

Близнюкам, астрологиня пропонує простягти руку допомоги тим, хто потребує, і не чекати, що хтось сам прийде на зустріч. Вона також зазначає, що цього тижня можуть бути обмаль інтересних фінансових пропозицій, проте зарплата буде надходити вчасно, і радить надіслати частину заробленого на потреби українського війська.

Ракам астрологиня нічого не пророкує щодо фінансової ситуації, але попереджає, що заробітна плата буде достатньою лише на найнеобхідніше. Також варто уникати романтичних стосунків на стороні, оскільки можна втратити друга чи кохану людину. Астрологиня рекомендує відмовитися від напівфабрикатів та смаженого м'яса.

Астрологиня розповіла, що закінчиться сезон затемнень і як він вплине на українців.

Читайте також: