Зранку в окупованому Криму пролунали потужні вибухи

Зранку в окупованому Криму пролунали потужні вибухи

У ніч та рано вранці 18 жовтня відбулися потужні вибухи в кількох районах тимчасово окупованого Криму. Зокрема, вони прогриміли в Євпаторії, повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер". Звуки вибуху були почуті о 5:20 ранку і збудили мешканців Євпаторії. Також вибух був почутий в Сакському районі. У повідомленні додано, що ймовірно, вибух також стався в Заозерному і селі Ромашкіне, де, на думку організаторів каналу, знаходиться російське протиповітряне оборонне угруповання.

Крім цього, також були почуті гучні звуки в Бахчисарайському районі, які приходили з боку Севастополя. Всі ці інформацію надана в Telegram-каналі.

На окупованому півострові використовуються різні військові методи. Зокрема, вороги перекидають зброю та живу силу через Крим на передову. Проте останнім часом окупантам стає небезпечно в самому Криму. Однак, з боку сил оборони України атакують військові об'єкти, склади, аеродроми і навіть бухти, де розміщуються ворожі кораблі. Прикладом такої атаки є удар ЗСУ по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі.

У партизанському русі 9 жовтня було повідомлено про розвантаження реактивної системи залпового вогню "Град-1" у Євпаторії, що знаходиться в тимчасово окупованому Криму. Спецпризначенці "Стугні" і "Братства", які входять до складу спеціальної групи "Тимур", Головного управління розвідки Міністерства оборони України, десантувались на півострів. Українські військові завдали значних втрат російським окупантам, повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

Читайте також: