30 гривень на місяць: Vodafone запропонував абонентам безліміти на Viber, Zoom, Instagram та Netflix

Відповідь Vodafone на попит абонентів: безлімітний Pass на додатки

Мобільний оператор Vodafone вирішив задовольнити потреби своїх абонентів і запропонував їм послугу безмежного Pass на різні додатки. Про це стало відомо з повідомлення прес-служби компанії, яке згадує "Хвиля".

У рамках послуги Online Pass абоненти отримують необмежений доступ до популярних додатків, таких як Viber, WhatsApp, Zoom, Google Meet та інші. Вартість цієї послуги складає 30 грн. на місяць, а її можна підключити, набравши комбінацію *316*1#.

"Online Pass буде корисним для тих, хто хоче завжди залишатися на зв'язку", - зазначили у прес-службі Vodafone.

За допомогою послуги Social Pass абоненти можуть без обмежень користуватися такими соціальними мережами, як Instagram, Facebook, TikTok, X та інші. Вартість цієї послуги становить 60 грн. на місяць, а підключити її можна, набравши *310*1#.

"Послуга Social Pass дозволяє користуватися улюбленими соціальними мережами без будь-яких обмежень", - повідомили представники компанії.

Video Pass від Vodafone надає можливість повноцінно насолоджуватися музикою та кіно, забезпечуючи необмежений доступ до популярних платформ, таких як Netflix, Spotify, YouTube, Megogo та інші. Вартість цієї послуги також складає 60 грн. на місяць, а для підключення необхідно набрати комбінацію *313*1#.

"Послуга Video Pass стане справжньою знахідкою для фанатів музики та кіно", - додали у прес-службі компанії.

Vodafone заявляє, що абоненти можуть підключати ці послуги також у програмі My Vodafone.

Нагадаємо, що Vodafone пропонує спеціальні умови для нових абонентів.