Як посмажити пишні оладки, щоб не вбирали олію

Повітряні оладки ідеальні до сніданку або як перекус разом зі сметаною, згущеним молоком або варенням.

Щоб частування справді вийшло смачним, апетитним і не вбирало занадто багато олії при смаженні, треба враховувати прості правила, пише pixelinform.

Для приготування тіста треба заздалегідь підготувати продукти та дістати їх із холодильника, щоб вони були кімнатної температури. Кефір бажано трохи підігріти, щоб взаємодія з содою була кращою.

На дві склянки кефіру слід брати чайну ложку соди. При цьому додається сипкий компонент в останню чергу. Після цього тісто потрібно швидко перемішати.

Як тільки сода буде додана, то не варто поспішати смажити оладки. Справа в тому, що тісту потрібно "дійти". Тому як тільки маса буде готова, її слід залишити хвилин на 20-30.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Як тільки тісто буде готове, то не варто його знову перемішувати. Одразу потрібно порціями виливати його на сковороду.

Готувати оладки краще на попередньо розігрітій сковороді з олією. Вогонь найкраще виставити середній. Смажити частування слід під кришкою.

Багет чудово підходить для приготування закусок. Домашній м'який всередині та хрусткий ззовні багет справжня знахідка для господинь. Для приготування такої випічки потрібно не так багато часу та ресурсів. Достатньо просто знати правильний рецепт.