Який макіяж робити вчителям: п'ять головних порад

Макіяж вчителя не повинен бути насиченим і вульгарним. Тому, фарбуючись, необхідно досягати максимальної природності, не переборщуючи з косметикою.

Пропонуємо переглянути основні правила макіяжу для вчителів, який не привертатиме надмірної уваги.

Тон

Не варто вибирати щільний тональний крем. Замість нього обирайте BB-креми, які дозволять шкірі дихати і мати природній вигляд.

Акцент на очі

У шкільному макіяжі найкраще робити акцент на очах. Злегка підфарбуйте вії і ваш погляд одразу буде набагато виразнішим. Можна додати кілька тіней. Ідеальна кольорова гама пастельна: бежевий, сірий та світло-рожевий відтінки.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Губи

Для макіяжу губ використовуйте зволожуючий бальзам або нюдовий блиск.

Брови

Створіть охайну, але в той час природню форму брів. Не потрібно вищипувати брови до тонких ниточок або робити їх дуже графічними. Густі, пухнасті та природні брови сьогодні в моді. Достатньо зачесати їх та закріпити гелем для брів.

Тіні

Додатково можна використовувати світлі мерехтливі тіні. Персикові або тіні кольору шампанського нанесіть на всю рухливу повіку. Не варто використовувати темні кольори.

Вчителі частіше мають коротку довжину нігтів, але це не означає, що їх не можна покривати лаком. У новому сезоні нейл-майстри радять обирати базові однотонні кольори. Однак, якщо ви любите дизайн на нігтях робіть ставки на тваринний, чорно-білий та квітковий принти. Пропонуємо переглянути трендові ідеї манікюру, які підійдуть для будь-якої довжини нігтів.