"Ангел" Victoria's Secret показала спокусливу фігуру в самих лише стрінгах

Стелла Максвелл, британська супермодель і "ангел" Victoria's Secret, опублікувала свіжі відверті фото, на яких позує голою. На знімках зірка зібрала волосся в низький пучок і з'явилася перед камерою без макіяжу, демонструючи чудову фігуру в бікіні.

Стелла Максвелл взяла участь в численних показах модних брендів, серед яких Marc Jacobs, Victoria's Secret, Chanel, Versace, Moschino, Fendi, Tommy Hilfiger, Balmain, Chloe та інші. Вона також прикрасила обкладинки таких модних журналів, як Elle, Glamour, Vogue. З 2015 року Стелла є "ангелом" Victoria's Secret.

Улітку 2015 року Максвелл перебувала у стосунках з американською актрисою і співачкою Майлі Сайрус. З кінця 2016 до 2018 року вона була у відносинах з Крістен Стюарт.

Розі Гантінгтон-Вайтлі, 35-річна британська супермодель і дружина Джейсона Стейтема, також вражає своєю сексуальністю. Вона знялася у провокаційній фотосесії, на яких позує в ефектному білому ліфі, чорній спідниці максі та жакеті oversize. Образ Розі доповнили модна сумка, високий хвіст і насичений макіяж.