Арестович розхвалив «сміливого» Путіна

Олексій Арестович, колишній радник Офісу президента, висловив своє захоплення російським диктатором Володимиром Путіним, який виступав перед росіянами, розповідаючи про підсумки року.

Арестович зауважив, що Путін використовує жовто-синій фон під час своїх прес-конференцій. Він порівняв це з тим, якби наш президент Зеленський виступив на біло-синьо-червоному фоні, його б вже засудили. Арестович зауважив, що Путін називає нас братами та єдиним народом, а ми відповідаємо їм, називаючи їх свинями та орками. На екранах показуються незручні питання від росіян до Путіна. Арестович поставив питання: у кого перевага - у нас чи у них?

Арестович також оголосив про свої наміри балотуватися на парламентських та президентських виборах. Він заявив, що Володимир Зеленський має багато помилок і є нездатним правильно вести війну. Арестович намірено орієнтується на «ватну публіку» у своїй програмі.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов зазначив, що Служба безпеки України розслідує діяльність Арестовича, який раніше був радником в Офісі президента.

Зазначимо, що під час виступу перед росіянами з підсумками року, Володимир Путін вирішив провести демократичну акцію. На великому екрані показувалися питання громадян, але президент країни-агресора жодного з них не прокоментував.

Також варто згадати, що під час свого виступу Путін знову заявив, що росіяни та українці - це «братські народи». Його заява була зроблена у день, коли обстріли російських військ призвели до поранень двох 8-річних хлопчиків та 12-річної дівчинки з Одеси. Водночас Путін заявив, що Одеса є російським містом.

Читайте також:

  • Цілі війни, мобілізація, переговори. Головне з пресконференції Путіна
  • Арестович прогнозує «збройний майдан» в Україні
  • Журналістка піймала Арестовича посеред Відня (Відео)