Британська супермодель Кара Делевінь показала груди в розкішному образі

Кара Делевінь, британська супермодель і кінозірка, виклала свої сексуальні фото на своєму Instagram.

На фото вона позує в синьому костюмі, який складається з штанів і жакета, демонструючи свої апетитні груди з різних ракурсів.

Кара розпочала свою модельну кар'єру у віці 10 років, з'явившись на світлині для журналу Vogue Italia, зробленій Брюсом Вебером, разом із моделлю Леді Елоїз Ансон. У 2009 році вона підписала контракт з модельним агентством Storm Model Management і взяла участь у показі Burberry Pre-Fall Collection.

У 2012 році Кара, разом з іншими британськими моделями, такими як Едді Кемпбелл і Джордан Данн, стала обличчям косметичного бренду Burberry Beauty. Вона також була обличчям рекламних кампаній таких відомих брендів, як HM, Blufin, DKNY, Том Форд, Yves Saint Laurent, Zara і Chanel.

У 2015 році профіль Кари був видалений зі сайту Storm Model Management, а пізніше було оголошено, що вона повністю припинила свою модельну кар'єру, щоб зосередитись на акторській діяльності.

У серпні того ж року Кара розповіла, що головною причиною, чому вона покинула модельну кар'єру і зосередилась на акторстві, був стрес, який суттєво вплинув на розвиток її псоріазу.

Данська топмодель 54-річна Гелена Крістенсен також не відстає і показала свою підтягнуту фігуру. Вона позувала в бузковому бікіні, доповнивши свій образ бежевим кардиганом.