До Казахстану їздив двійник Путіна: що видало диктатора

Нещодавно Володимир Путін, президент Росії, відвідав Казахстан і зустрівся з президентом Касимом-Жомартом Токаєвим. Однак, в мережі з'явилися спекуляції про те, що це був його двійник. Цю інформацію розкрила політична аналітичка Ольга Курносова в інтерв'ю телеканалу "24".

Аналітичка зауважила, що на деяких відео зустрічі не був сам Путін, а молодша людина. Вона вказала, що не тільки хода, але й рухи рук були зовсім не такими. Справжній Путін махає лівою рукою, тоді як ця людина махала обома руками.

Курносова додала, що вже поширюються думки про те, що Путін може мати двійників, а цей факт починає тривожити російське суспільство.

Аналітичка зазначила, що можливо верхівка режиму знає про дійсну та "недійсну" особу Путіна, але інформація також поширюється серед нижчих кіл режиму. Російське суспільство все більше усвідомлює, що його "цар" може бути не настоящим.

Варто нагадати, що Путін повідомив трохи раніше, що у нього немає двійників. Цю заяву зробив Дмитро Пєсков, заступник керівника Адміністрації президента РФ та прес-секретар Путіна.

Розведка також надала інформацію про стан Путіна, яка розповідається у тексті.