Допомога від Норвезької ради: як українцям отримати виплати

Людина отримує виплати на банківську карту
Людина отримує виплати на банківську карту

Норвезька рада у справах біженців буде виплачувати грошову допомогу українцям. Про це повідомила прес-служба Мінінтеграції. Україна продовжує надавати гуманітарну допомогу та фінансову допомогу тим, хто її потребує. Норвезька рада відкривала реєстрацію для отримання грошової допомоги для переселенців та людей, які проживають у постраждалих районах.

Сума допомоги становить 6660 гривень і виплачується через 3 місяці, по 2220 гривень на кожного члена сім'ї. Однак, ця допомога надається не більш як на п'ять осіб. Головний пріоритет - надання кеш-допомоги найуразливішим категоріям населення.

Виплати українцям

Грошова допомога буде перераховуватись на банківські рахунки або надсилатись через систему переказу MoneyGram для тих, хто не має банківського рахунку. Проте варто зазначити, що реєстрація тривала до 21 березня 2023 року і зараз нові учасники не приймаються. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь за номером гарячої лінії Норвезької ради: 0800302007.

Також завдяки співпраці Мінсоцполітики з Норвезькою радою у справах біженців ще 50 тисяч українців отримають додаткові виплати. Нагадаємо, що українцям скоротять виплати у Європі.

Читайте також

Поразка України як можливість
сьогодні, 14:58 47 переглянули
Поразка України - шанс для розвитку