Євро-2024. Німеччина розгромила Шотландію з рахунком 5:1

Євро-2024. Німеччина розгромила Шотландію з рахунком 5:1

У першому матчі Євро-2024 національна збірна Німеччини зустрілася зі Шотландією і здобула впевнену перемогу з рахунком 5:1.

На 10-й хвилині Флоріан Вірц відкрив рахунок у матчі ударом з-за меж штрафного. Цей гол зробив його наймолодшим автором голу за збірну Німеччини на чемпіонатах Європи. На 19-й хвилині Джамал Мусіала подвоїв перевагу німців.

У кінці першого тайму німці забили втретє з пенальті. Раян Портеус з команди Шотландії отримав червону картку після того, як стрибнув в ноги Ілкаю Гюндогану. Леон Гаверц виконав пенальті і забив гол.

У другому таймі Німеччина забила четвертий гол використовуючи свою перевагу. На 68-й хвилині Ніклас Фюллькруг пробив і забив гол. В кінці гри збірна Шотландії забила гол престижу. На 87-й хвилині Антоніо Рюдігер подав м'яч, а Мануель Ноєр не зміг його захистити.

На останніх хвилинах компенсованого часу Емре Джан забив п'ятий гол для Німеччини.

Збірна України на фінальну частину Євро-2024 вибрала 9 новачків, серед яких Лунін, Конопля, Бондар, Сваток, Таловєров, Михайліченко, Бражко, Мудрик і Ванат.

Турнір Євро-2024 пройде з 14 червня по 14 липня в Німеччині. Матчі відбуватимуться у 10 містах: Берлін, Кельн, Дортмунд, Дюссельдорф, Франкфурт-на-Майні, Гельзенкірхен, Гамбург, Лейпциг, Мюнхен і Штутгарт.

Україна потрапила до групи E разом з Бельгією, Словаччиною і Румунією за результатами жеребкування в грудні.

Читайте також: