Ф'юрі розповів, як переміг Володимира Кличка

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі згадав про поєдинок із Володимиром Кличком.

Про це Ф'юрі сказав на каналі TNT Sports Boxing.

"Я ніколи не буваю серйозним, навіть за лаштунками перед боєм, ніколи не хвилююся через те, що збираюся битися, наприклад, з Вайлдером або ще кимось. Просто думаю про те, що збираюся насолодитися цим боєм. Я завжди був найкращим, тому що ніколи не сприймав це серйозно. Це один ключ до успіху", - заявив боксер.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ф'юрі сказав, що "старанно тренується".

"Якщо хтось зможе мене побити, тоді все буде чесно, але я буду жорстким суперником, ким би ти не був. Я знаю свої здібності. Я перемагав британських чемпіонів у 15 років", - заявив.

"Навіть якщо Кличка не перемагали 11 років і в нього 24 захисти титулу, я знав, що він не може перемогти мене, і він це знав. Таке в мене мислення. Я думав тоді: "Не дозволю цьому бомжу перемогти мене. Це неможливо", - заявив Ф'юрі.

У 2015 році Ф'юрі переміг Кличка-молодшого одноголосним рішенням суддів: 115-112, 115-112, 116-111, відібравши чемпіонські титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring. У 2017 році Володимир завершив кар'єру після поразки нокаутом від Ентоні Джошуа.

29 вересня Ф'юрі підтвердив запланований бій володарем поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі, який планувався на 29 квітня, не відбувся.