"Голодна туса", небриті ноги й гулянки за кордоном під час війни. Найгучніші скандали Володимира Остапчука

Сьогодні, 27 вересня, український ведучий Володимир Остапчук відзначає 39-річчя.

Gazeta.ua зібрала найгучніші скандали, в які потрапляв шоумен за час своєї кар'єри.

Розлучення з першою дружиною

Вперше про Остапчука говорили всі ЗМІ після його гучного розлучення з Оленою Войченко. Вони прожили в шлюбі 12 років і народили двох дітей. Після розлучення у 2020 році шоумен заявляв, що колишня дружина перешкоджає йому бачитися з дітьми. Більше того, він ініціював перевірку психічного стану Олени.

Після рішення органів опіки, Остапчук таки зміг бачитися з дітьми, але на цьому сварки не закінчувалися. Спільну мову вони знайшли лише після розлучення Остапчука з нотаріускою Христиною Горняк. Тоді ведучий публічно вибачився перез Оленою і сказав, що "наробив багато дурниць".

"Голодна туса"

Наприкінці листопада 2021 року шоумен потрапив у ще один гучний скандал. Він був ведучим на дні народженні блогера-мільйонника Олександра Заліска. Вечірка була з елементами еротики у Будинку вчених у Львові. Тоді Остапчук виклав фото зі святковим столом і написав: "блогерська голодна туса". Однак, це виявилося злим жартом, адже вечірка відбувалась у День пам'яті жертв Голодомору.

Гулянки у Греції під час війни

У червні цього року Володимир поїхав на острів Мінокос у Греції. Там він провів день народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк. На вечірці були присутні й росіяни. Наступного дня Остапчук прокоментував скандал. Написав, що не знав про присутність росіян на святі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Поділ майна з Христиною Горняк

Навідміну від першого розлучення, розрив з нотаріускою Христиною Горняк відбувся тихо, без скандалів. Доки справа не дійшла до поділу спільного майна. Йдеться про будинок під Києвом, який колишнє подружжя почало будувати в 2021 році. Колишня шоумена активізувалась після того, як новоспечена дружина ведучого Катерина Полтавська взялась господарювати в оселі. Горняк запропонувала колишньому мирно все це вирішити, інакше буде суд. Сам же Остапчук ніяк не коментує скандал.

"Не 10 з 10"

У серпні цього року в своєму подкасті Остапчук з співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Шоумен закликав жінок робити депіляцію, адже з волоссям на тілі вони не мають вигляд на 10 з 10.

"Я вважаю, що дівчина має бути поголеною всюди. Естетично мене це коробить", заявив тоді Володимир.

Після чого у мережі влаштували так званий флешмоб на підтримку жінок. До нього долучилися чимало знаменитостей. Переможниця "Холостяка 12" Катерина Лозовицька на тлі скандалу показала целюліт і розтяжки. Написала, що жінки мають піклуватись про себе, своє тіло та здоров'я. Але не для того, щоб хтось ставив оцінки.

Співак Володимир Дантес записав сатиричне відео, у якому покепкував із шоумена. "Дівчата, для вас. Ей, мала, не голи ноги і вульву свою. Ей, мала, ми таких хлопців вертіли на х**. Ей, мала, ідеальна, як квітонька ти. Ей, мала, скажу тобі чесно, ти 10 з 10", заспівав він.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dantes ???????? (@volodymyrdantes)

"Фейкова допомога ЗСУ"

У вересні цього року Остапчук виїхав за кордон, щоб провести концерт. В афіші зазначив, що частину коштів перерахує на потреби української армії. Блогер Богдан Беспалов обурився черговим виступом ведучого. Заявив, що Володимир подорожує світом, насолоджуючись життям. А гроші від продажу квитків надходять на банківську карту його дружини Катерини Полтавської. Беспалов наголосив, що Остапчуку варто відповісти перед українським народом і пояснити свої виїзди за кордон під час повномасштабного вторгнення.

Нова дружина Остапчука Катерина Полтавська потішила шанувальників в Instagram еротичним контентом. Журналістка позувала в прозорій білизні чорного кольору. Дівчина покрутилась перед дзеркалом, хизуючись стрункою талією і апетитними грудьми. Поверх комплекту одягла атласний халат.