Грузинський боксер заявив, що його хотіли підкупити перед фіналом чемпіонату Європи з росіянином

Грузинський боксер Лаша Гурулі розповів про те, що перед фіналом чемпіонату Європи йому запропонували велику суму грошей. У змаганнях він зіткнувся з росіянином Тарханом Ідіговим, який в результаті здобув перемогу та став чемпіоном Європи у вазі до 67 кг. Гурулі відмовився продовжувати поєдинок після другого раунду. На нагородженні він зняв медаль і потис руки усім, включаючи свого суперника, але не взяв участь у спільному фото з усіма медалістами.

«Я вирішив прокоментувати всю цю ситуацію після Олімпіади в Парижі. Скажу лише одне: напередодні бою нам запропонували велику суму грошей. Вони не хотіли, щоби я виходив на ринг. Коли вони отримали остаточну відповідь, то сказали, що добиватимуться цієї перемоги за будь-якого варіанту. Моя стратегія у цьому бою полягала у тому, щоб працювати на відстані, щоб не було можливості обмінюватися ударами. Російський боксер програв перший раунд. Я не думав, що судді можуть мати якийсь вибір, але вони все одно віддали йому перевагу з рахунком 4–1», – розповів Гурулі Inside the Games.

Лаша Гурулі додав, що у другому раунді він змінив свій підхід. Він вважав себе переможцем у цьому раунді, але судді віддали перевагу супернику. Це зрозуміло нудоразуміння, зазначив боксер.