Хайп чи від щирого серця. Скандальна блогерка Верба відвезла чотири авто для ЗСУ на лінію фронту

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба після хвилі хейту щодо мовчазної позиції про війну, відправилась на південну лінію фронту.

Інфлюенсерка самостійно придбала чотири автомобілі для ЗСУ, вартість яких 600 тис. грн. У Instagram закликала допомогти донатами для 117 окремої механізованої бригади.

"Я їх купила сама, без зборів, від себе... Машини вибирав батальйон… Ми везем ці авто самі. Їхати 1200 кілометрів", - зазначила дівчина.

Спочатку Юля зупинилась в Оріхові Запорізької області. Блогерка постала перед камерою у камуфляжній формі та бронижелеті. Після чого відправилась у село Мала Токмачка, що за 6 км від "нуля".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Верба показала зруйновані російськими окупантами будинки. Крім цього зробила фото з українськими воїнами.

"Ви самі бачили хлопців. Вони працюють на нулі! 6 кілометрів від окупації! Їм дуже треба "очі" на евакуації. Це врятує життя чиємусь татові, сину, братові", - написала вона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений YULIA VERBYNETS (@verbaaa.verbaaa)

Підписники неоднозначно відреагували на вчинок Юлі. Одні підтримали дівчину, інші - захейтили.

"Дуже сміливо", "Звіт, щоб від***лись", Це ж якою недолугою потрібно бути, щоб постити радісні фото на фоні розбитих вщент будинків, покалічених доль, вирвищ, за якими стоять вбиті, покалічені та поранені?! Верба, невже в тебе немає нічого святого?!", "Почався хейт і почали машини куплятись", "Молодець", "Яка ти сильна", "Хоть щось за довгий час", "Дуже шкода, що в наш час кожна друга про****овка може дозволити собі одягнути військову форму і псувати своєю поведінкою асоціацію про військових", "Нарешті приємно дивитися. А то раніше одні понти", - писали в коментарях.

Раніше стендап-комік Антон Тимошенко у подкасті з Сергієм Притулою звинуватив Вербу в замовчуванні війни. Тоді блогерка заявила, що робить донати тихо та не хвалиться тим, як допомагає армії. А всі хто її критикують лише "хочуть підняти перегляди на її імені". Тимошенко у відповідь зазначив, що при теперішніх обставинах варто хвалитися не дорогими машинами, а донатами.