Хірург Камінський, який втік за кордон, обурив українців дописом про мову

Пластичний хірург Едгар Камінський, який виїхав з України під час повномасштабного вторгнення РФ в Італію, похизувався новими фото з відпочинку.

Лікар побував у Бельгії. У своєму Facebook опублікував допис, який обурив українців.

"Бельгія. Три офіційні мови: нідерландська, французька, німецька. Красива, сучасна, стабільна країна", написав Камінський.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Підписники дорікнули хірургу, що зі своїми здібностями та вміннями він міг би врятувати сотні життів військових, а натомість втік до Європи.

"Досить того, що виїхали. Ваші руки могли не одне життя воїна врятувати. То вже сидіть там тихо, а не треба ще здалеку наших хейтити за те, що викоріняємо "русский слід", "Сумно, що саме ця тема зараз турбує вас за кордоном. В Україні стільки б добра могли зараз зробити", "Був би патріотом України військових лікував би, а не красувався, як півень. Шкода", "Ви знову за своє. Ну то говоріть москальською, хто вам забороняє?", писали в коментарях.

Скандальна блогерка Анна Алхім заявила, що не всі українці мають переходити на державну мову. У новому випуску шоу "Трендсеттер", інфлюенсерка сказала, що не "перестане бути патріотом, якщо розмовлятиме російською". Блогерка заперечувала всі аргументи від колег Анни Трінчер і Олександра Волошина. Натомість зазначила, що люди навколо неї усе одно розмовляють російською, навіть на тлі повномасштабної війни. А після того, як їй пояснили, що в Грузії люди почали відмовлятися від мови агресора, сказала, що державною говорять лише у Львові та Івано-Франківську.