Хто нарешті знайде своє кохання, а кому вдасться закохати у себе кого-завгодно – любовний гороскоп на жовтень

У жовтні прийдуть довгоочікувані зміни. Зникне те, що раніше заважало у роботі чи стосунках. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"В особистому житті усе повернеться на свої місця, говорить астрологиня. Нагадають про себе спокій і гармонія. Фізичну працю час замінити на інтелектуальну діяльність. Добре працюватиме голова. Не підводитимуть пам'ять та інтуїція. Багатьом набридне повертатися у порожній дім. Цей місяць буде багатим на вдалі шлюби. Відгуляйте весілля і насолоджуйтеся сімейним затишком. Тельці і Леви нарешті знайдуть своє кохання. Овни і Скорпіони володітимуть особливими здібностями та шармом, тому зможуть закохати у себе кого-завгодно".

Овен (21 березня 20 квітня)

Досить напружувати пам'ять, аби пригадати усі халепи, які сталися з вини ваших партнерів. Цей місяць вчить прощати і довіряти. Ваші стосунки пройшли достатньо випробувань. Не ускладнюйте усього ще більше.

Телець (21 квітня 20 травня)

Це чудовий період, аби завагатініти. Виносити дитину буде легко. Це зробить вас з коханими щасливими і близькими. Старші діти зрадіють новині про появу ще однієї дитини в сім'ї.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Побути на самоті навряд чи вдасться. Непрохані гості швидко втомлюватимуть. Кохані ображатимуться на відсутність уваги з вашого боку. Шукайте способи налагодити діалог. Не приховуйте свої почуття.

Рак (22 червня 22 липня)

Досить завойовувати чиєсь серце. Людина, яка вам потрібна, буде поруч. Можете посваритися з далекими родичами. Зумійте відмовити знахабнілим знайомим. Не скидайте на свої плечі чужі проблеми. Кохані неадекватно реагуватимуть на ваше бажання побути на самоті. Усім іноді хочеться побути сам на сам.

Лев (23 липня 23 серпня)

Зіпсуються стосунки з людьми, на яких довгий час покладалися. Самовпевненість може призвести до ізоляції. Не зловживайте критикою. Люди хотітимуть поради, а не чергових зауважень.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не намагайтеся переробити усю домашню роботу самотужки. Долучайте до прибирання і готування дітей. Їм варто вчити давати собі раду на кухні. Здивуєтеся, як охоче вони готуватимуть обід та вечерю.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Ви пишатиметеся дітьми та онуками. Радітимете їхнім успіхам більше, ніж власним. Вимикайте телефон, коли проводите час із родиною. Приділяйте їм більше уваги.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Прислухайтеся до підказок долі. Тоді місяць стане максимально яскравим. Зустріньтеся з партнерами, які давно вам подобаються. Побачення пройде вдало.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не бійтеся мріяти. Ці бажання мають усі шанси здійснитися. Молодь і літні люди не чутимуть одне одного. Розмови переростатимуть у сварки. Створюйте спільноти однодумців. Гуртуйте навколо себе людей, які відповідають вам за віком.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Молодят пригнічуватиме буденність. Багато пар візьмуть паузу у стосунках на деякий час. Переключіться з сімейних проблем на роботу. Годі шкодувати за тим, чого не сталося. Насолоджуйтеся тим, що маєте.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Зосередьтеся на родинних справах. Кохані заставлять вас ними пишатися. Можете відкрити у милих нові риси характеру. Бурхливо розвиватимуться службові романи. Деякі з них закінчаться шлюбом.

Риби (21 лютого 20 березня)

Тягнутиме у місця, де пройшло ваше дитинство. Влаштовуйте зустрічі однокласників. Тим, хто зараз на заробітках закордоном, варто влаштувати зустріч із земляками.

У жовтні багато-хто відчує приплив сил та натхнення. З'являться ідеї на мільйон. У фінансовому прогнозі астрологиня розповіла, яким чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.