Ілюмінаційна казка у Києві: на Співочому полі відбудеться фестиваль ліхтарів

На порозі Різдва, українська столиця буде приймати фестиваль ліхтарів під назвою Lights & Dreams. Це перша подібна подія, що проходить в Україні. Про це повідомляють організатори фестивалю - Lights&Dreams.

Відвідувачі зможуть побачити парк ілюмінацій і величезні світлові інсталяції, висотою від 3 до 7 метрів. За словами організаторів, близько 50 000 ліхтариків, 10 кілометрів шовку та 140 000 квадратних метрів парку перетворять парк Співоче в ілюмінаційну казку. Фестивальні світлові інсталяції стануть частиною легендарної історії про світ, що існує паралельно, населеному феями, ельфами, драконами та іншими магічними істотами.

Усі фігури на фестивалі виготовлені вручну з натурального шовку та освітлені за допомогою спеціальних led-ламп, створюючи атмосферу новорічного свята. Понад 30 ілюмінаційних локацій, таких як "Ліс казкових фей та ельфів", "Тунель закоханих", "Магічні коти", "Золотий дракон" та інші, доповнюють казкову історію про цей світ. Цю історію можна прочитати в дитячих книгах та на одній з композицій біля входу до парку.

Крім того, на фестивалі будуть інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, фаєр-шоу, шоу аніматорів, стилізовані фотозони, тематичні фуд-корти та інші розваги.

Зазначимо, що організатори цього заходу також провели успішні фестивалі гігантських китайських ліхтарів в Києві та інших містах України.

Квитки на фестиваль можна придбати на офіційному сайті Lights&Dreams або в касі парку Співоче. Додаткову інформацію можна знайти в Instagram та Facebook заходу.

  • Вхід безкоштовний для ЗСУ та інвалідів I-II категорії
  • Локація: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)
  • Час: з 22 грудня
  • Вхід: платний (існують сімейні квитки)