Карта бойових дій в Україні станом на 25 червня 2024 року

Карта бойових дій в Україні станом на 25 червня 2024 року

За добу російські загарбники завдали по території України вже 3 ракетних удари, використали 6 ракет, 52 авіаційні удари, використавши 70 КАБів та задіяли 510 дронів-камікадзе. Всього противник 2700 разів обстріляв наші позиції та житлові райони з різних видів озброєння.

Новини війни в Україні

Збройні сили України протистоять спробам противника просунутися в глибоку частину України. З початку доби відбулося 135 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту

Найдинамічніше зараз на Покровському напрямку, де агресор не припиняє намагатися прорватися через нашу оборону. За день окупанти 45 разів напали на райони населених пунктів Олександропіль, Євгенівка, Новоолександрівка, Воздвиженка, Сокіл, Новоселівка Перша та Уманське.

На Харківському напрямку

Протягом дня окупанти не змогли прорватися в райони Вовчанська та Липців.

На Куп'янському напрямку

Українські захисники відбили 7 атак ворога біля Синьківки, Стельмахівки та Піщаного. Наразі тривають ще 3 боєзіткнення біля Степової Новоселівки. Ситуація під контролем українських захисників.

На Лиманському напрямку

Протягом дня активність ворога була зосереджена біля населених пунктів Копанки, Греківка, Макіївка, Невське, Терни, Торське та у Серебрянському лісі. Українські захисники відбили понад 20 спроб загарбників приблизитися до своїх оборонних позицій. На Лиманському напрямку втрати ворога склали 92 особи загиблими та пораненими, а також 5 одиниць озброєння і техніки.

На Сіверському напрямку

Кількість бойових зіткнень збільшилась до 22. Ворог атакував у районах Білогорівки, Верхньокам'янського, Виїмки та Роздолівки. 20 атак відбито, 2 ще тривають. Ситуація напружена, але контрольована. За даною інформацією, втрати окупантів на цьому напрямку склали 84 особи. Крім того, знищено бойову машину піхоти та автомобіль. Уражено дві бойові установки з особовим складом.

Українські захисники відбили 9 штурмових дій проти російських загарбників на Краматорському напрямку в районах Калинівки, Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки. Ситуація під контролем українських захисників.

На Торецькому напрямку

Ворог 9 разів намагався прорватися в районі Південного, Північного та Торецька. 8 атак відбито, одна триває. Ситуація напружена.

На Покровському напрямку

Агресор не припиняє спроб прорватися через нашу оборону. За день окупанти 45 разів атакували райони населених пунктів Олександропіль, Євгенівка, Новоолександрівка, Воздвиженка, Сокіл, Новоселівка Перша та Уманське. 33 атаки відбито, 12 ще продовжуються. Сили оборони приймають заходи для виснаження російських окупаційних військ та недопущення їх просування углиб території України. За наявною інформацією, ворог втратив 185 осіб загиблими та пораненими.

На Шахтарському напрямку

Агресор 4 рази намагався прорватися в районі Урожайного. Три штурмові дії не мали успіху, бій триває. Ситуація контрольована.

На Придніпровському напрямку

Ворог здійснив 5 спроб витиснути наших захисників на лівобережній частині Дніпра. Три штурмові дії успішно відбито, дві ще продовжуються. На інших напрямках суттєвих змін у ситуації не відбулося.

На інших напрямках ситуація наразі без особливих змін.

Нагадаємо, триває 853-й день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також:

  • «Укренерго» пояснило, як захистити енергосистему від атак РФ
  • Данія припинить навчання українських пілотів на F-16 у наступному році

Читайте також: