Кевіна Спейсі екстрено госпіталізували в Узбекистані

Актора Кевіна Спейсі негайно доставили до лікарні в Узбекистані, де він брав участь у Ташкентському кінофестивалі.

Лікарі виявили у нього дисциркуляторну енцефалопатію і остеохондроз, хоча спочатку підозрювали інфаркт. Про це повідомило видання The Sun.

"2 жовтня, під час посещення музею, Спейсі раптово почув, що його ліва рука заніміла. Спершу підозрювали інфаркт, але після обстеження виявили менш тяжку причину. Лікарі провели ЕКГ, МРТ та взяли аналіз крові. Результати показали збільшення рівня кортизолу і холестерину у голлівудського актора", – повідомили.

Спейсі відмовився бути госпіталізованим і в той же вечір виступив на кінофестивалі.

"Я розглядав незвичайні фрески на стінах, коли раптово відчув, що моя ліва рука заніміла на кілька секунд. Я відразу повідомив про це людей, що були поряд, і ми вирушили до медичного центру. Я провів там весь день, проходячи різні тести. Медперсонал піклувався про мене і навіть провів МРТ. Результати були нормальні, і я вдячний, що це не щось серйозне. Це змусило мене задуматися про те, наскільки крихке життя для кожного з нас", – заявив актор.

  • Нещодавно Кевіна Спейсі було звільнено від усіх звинувачень у сексуальних злочинах. Четверо чоловіків звинувачували актора в зґвалтуванні і сексуальних домаганнях. Ця справа спричинила великі проблеми з кар'єрою актора, і він не знімався в кіно з 2017 по 2021 рік.
  • Сам Спейсі після суду, де його звільнили, заявив, що всі судові перипетії були для нього дуже важкими. За словами актора, це було для нього "приниженням".