Клименко розповів, чим займається командир "азовців" "Редіс" після повернення на фронт

Підполковник Денис Прокопенко "Редіс" наразі відповідає за підготовку особового складу підрозділу "Азов" у "Гвардії наступу.".

Водночас, "азовець" Богдан Кротевич "Тавр" є начальником штабу цього підрозділу. Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів очільник МВС Ігор Клименко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Прокопенко відповідає за підготовку особового складу. Він повністю інтегрований у процес. Входить у курс справ, надолужує той час, поки його не було", - зазначив він.

"Гвардія наступу" - дев'ять штурмових бригад, основна задача яких - звільнення окупованих територій України. Вона була створена силами МВС України.

Полк "Азов" показав підготовку бійців до наступальних дій української армії. Воїни відпрацювали ситуації на полі бою та потренувалися використовувати техніку та зброю. На навчаннях був присутній і Денис Прокопенко. Відео опублікувала пресслужба "Азову".

Визволені з полону командири бригади "Азов" будуть виконувати завдання у зоні бойових дій. Заборони на це немає, повідомив командувач Національної гвардії Олександр Півненко.