Коля Сєрга відверто розказав про роботу з Залужним

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга розказав про роботу із Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

У інтерв'ю Андріані Кучер зізнався, що зустрічі з генералом його надихають і мотивують. Вперше вони познайомилися декілька місяців тому. Це сталося після того, як Сєрга дізнався, що оркестр 59-ї бригади, де він працює диригентом зібралися скорочувати. Тоді музикант попросив зустрітися з Залужним.

"Я прийшов врятувати оркестр… Я вийшов від Залужного настільки натхненним, начебто я повернувся з якогось відпочинку. Мене ця зустріч з Валерієм Федоровичем дуже надихнула", пригадав Коля.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Додав, що в генерала прогресивне мислення. Він вміє швидко вирішувати питання.

"Коли нам потрібно було перевести до нас артиста з якогось підрозділу, то це все робилося через Генштаб ЗСУ. Там вони знали, що ми робимо, бачили наші результати, тому сприяли цьому", розповів Сєрга.

Раніше Сєрга розкритикував зірок українського шоубізнесу. Говорив, зокрема, про Потапа, Барських, Монатіка та Лободу. Артист заявив, що у шоубізнесі є велика проблема йому не вистачає правди. Він запідозрив Монатіка й Потапа у нечесності. Не оминув Сєрга й співачку Лободу. На його думку, вона хоч і не працює з Росією, але й не бачить та не чує людей.