Колишній генсек НАТО назвав "план Б" РФ щодо війни в Україні

Колишній генсек НАТО назвав

Екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен стверджує, що рік 2025 стане вирішальним у російсько-українській війні, а президент Росії Володимир Путін розраховує на можливі зміни, які можуть статися після виборів у США.

"Боюся, що війна триватиме ще довго. Путін програв свій план захопити всю Україну за кілька днів. Тепер його "план Б" - це заморожений конфлікт та російська окупація східної України. Він сподівається, що Захід ослабне і віддасться", - заявив Расмуссен.

За словами колишнього генсека НАТО, Путін сподівається, що після американських президентських виборів станеться щось, що буде йому вигідним, і до цього часу він продовжуватиме активні дії на фронті.

"Війна буде тривати принаймні до 2024 року, тому що Путін сподівається на зміни, які відбудуться після президентських виборів у США 5 листопада. Я вважаю, що наступний рік буде вирішальним. Якщо ми зможемо надати українцям все необхідне, не тільки для виживання, а й для перемоги в війні, у них будуть шанси відігратися росіянам", - додав Расмуссен.

Джерело: ZN.UA

Читайте також: