Американський пропагандист Карлсон анонсував інтерв'ю із Зеленським

Американський пропагандист Карлсон анонсував інтерв'ю із Зеленським

Американський пропагандист Такер Карлсон, який провів інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіном, оголосив про надходження інтерв'ю з президентом України Володимиром Зеленським. Він поділився цією інформацією у соцмережі X.

За словами американського журналіста, виглядає так, що він отримав згоду на інтерв'ю з Зеленським. Карлсон додав, що намагався отримати дозвіл на інтерв'ю протягом двох років, а особливо активно це робив після інтерв'ю з Путіним у лютому.

«Суть полягає в тому, щоб донести до американців надзвичайно важливу інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни в світі. Сподіваємось, незабаром це станеться», – написав Карлсон.

Нагадаємо, у лютому президент Росії Володимир Путін дав інтерв'ю американському пропагандисту Такеру Карлсону. Розмова тривала більше двох годин і була повтором вже висловлених тез російського диктатора, які тепер поширюються на американську аудиторію. 

Нагадаємо, відомий американський пропагандист Такер Карлсон, який відвідав Москву для інтерв'ю з диктатором Володимиром Путіним, почав вести своє шоу на російському телебаченні. Шоу під назвою "Tucker" показують на телеканалі «Росія 24». Проте команда американського ведучого Такера Карлсона заявила, що ця інформація неправдива і він не має наміру вести шоу в Росії. 

Крім того, американський пропагандист і колишній ведучий Fox News Такер Карлсон зробив ще одну заяву в стилі кремлівської пропаганди. Він пророкує, що Україна, мовляв, «перестане існувати через 50 років».

Читайте також: