Кому зірки пророкують нове кохання і багато грошей - гороскоп на 3 жовтня

3 жовтня прокиньтеся якомога раніше. Умийтеся водою, послухайте спів птахів за вікном, насолодіться сходом сонця. Відчуєте приплив сил та енергії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ніч з понеділка на вівторок важко буде виспатися, - говорить астрологиня. Турбуватимуть тривожні сни. Намагайтеся не випробовувати терпіння ближнього. Особливо в першій половині дня. Зранку люди будуть вразливими. Часом виявлятимуть агресивність. Придбана цього дня тварина принесе багато проблем новим господарям. Краще відкладіть покупку маленького друга до середи. Друга половина дня буде значно продуктивнішою та спокійнішою. Призначайте наради й робочі зустрічі після обіду. Нове кохання і багато грошей зірки пророкують Левам, Ракам і Козорогам".

Овен (21 березня 20 квітня)

Давайте якомога менше обіцянок. Виконати їх буде не під силу. Перейматиметеся з приводу дітей. Знизиться їхня успішність у школі. З'являться шкідливі звички. Якщо не вистачає часу на виховний процес, найміть няню чи помічницю.

Телець (21 квітня 20 травня)

Придивляйтеся до нових знайомих. Не слухайте їхніх порад, не підпускайте нікого до фінансової документації. Може зламатися мобільний. Майте запас коштів, аби сплатити ремонт або купити новий.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Важко буде стримати емоції. Попросіть коханих застерегти вас від неправильних кроків. Радьтеся з рідними, перш ніж витратити велику суму грошей. У магазині купуйте продукти та товари першої необхідності.

Рак (22 червня 22 липня)

Намагайтеся не наступати на старі граблі. Не сприймайте грайливу поведінку знайомих за вияв любові. Оцінюйте тверезо мотиви поведінки людей.

Лев (23 липня 23 серпня)

Цього дня більш чутливими стають вуха, очі й душа. Ви краще за інших бачитимете і відчуватимете усе навколо. Не засиджуйтеся у запилених приміщеннях. Краще працюватиметься на свіжому повітрі. Збирайте урожай.

Діва (24 серпня 23 вересня)

День видасться непростий. У багатьох опускатимуться руки. Стомлюватиме метушня. Уповільняться обмінні процеси, на самопочуття впливатимуть магнітні бурі. Не варто приймати рішення про розлучення чи переїзд.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Не допускайте спонтанних рішень. У вівторок ризикуєте наробити помилок. Дослухайтеся до порад старших родичів. Вони ділитимуться безцінним досвідом. Шукайте додаткові джерела доходів. Грошей вистачатиме, аби порадувати рідних дорогими подарунками.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не довіряйте свої таємниці іншим, не діліться планами на майбутнє. Тільки нашкодите собі. Грошей буде достатньо, аби зайнятися спонсорством. Продовжуйте підтримувати фінансово українських захисників.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Проблеми сипатимуться на голову одна за одною. Підведуть партнери. Не можна поспішати, коли укладаєте домовленості. Цього дня краще відкласти справи, у яких ви не впевнені. Прислухайтеся до інтуїції.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Не варто купувати комп'ютери і мобільні телефони, а також нести техніку у ремонт. Слідкуйте, кому відправляєте листи, аби не оприлюднити подробиці сімейного життя перед колегами.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Фортуна на вашому боці. Скористайтеся моментом, аби заявити світу про себе. Пишіть книги, знімайте пізнавальні відео. Ви будете хорошими наставниками та вчителями.

Риби (21 лютого 20 березня)

Активізується спілкування у соцмережах. Там зустрінете цікавих співрозмовників. Особливим буде вечір. Сходіть на побачення. Ця зустріч переросте у теплі та ніжні стосунки. Виплатять заборгованість. Купіть робот-пилосос чи мультиварку. Ці товари економитимуть ваш час.

2-8 жовтня - це коронний тиждень у році. Зробіть якомога більше. Сил та можливостей буде вдосталь. Астрологиня назвала знаки, яким доля подарує неймовірний шанс цього тижня.