Масштабна аварія у Львові: на мосту зіштовхнулися 27 авто (оновлено)

Сьогодні у Львові сталося три ДТП на Скнилівському мосту

Сьогодні рано у Львові на Скнилівському мосту сталося відразу три дорожньо-транспортні пригоди, в яких зіштовхнулися близько 27 транспортних засобів. Про це повідомила пресслужба поліції Львівської області.

«Увага!!! На Скнилівському мосту, що на вулиці Городоцькій, сталося три ДТП, зіштовхнулося близько 25 транспортних засобів», – йдеться у повідомленні.

Наразі рух по мосту здійснюється у реверсному режимі лише однією смугою з шести. Патрульні закликають водіїв зважати на погодні умови та дотримуватись ПДР.

Згідно зі словами мера Львова Андрія Садового, рух по мосту здійснюється обмежено. Щоб об'їхати ДТП, можна скористатись об'їздною дорогою через Кільцеву та вулицю Авіаційну. Громадський транспорт відновив свою роботу по звичному маршруту, але затримку можливо відчути на автобусах, які курсують через Скнилівський міст.

Троє загиблих та кілька постраждалих від ДТП на Скнилівському мосту

Раніше повідомлялося, що на Львівщині п'яний водій в'їхав у автомобіль евакуації полеглих військових. Унаслідок аварії загинуло троє людей, трио постраждалих були госпіталізовані. Водій легковика та його пасажир загинули на місці, ще один пасажир отримав тілесні ушкодження та помер у швидкій допомозі. Також постраждали водій мікроавтобуса, його пасажир і пасажир легковика, які були доставлені до медичного закладу.

ДТП в Польщі. Легковий автомобіль в'їхав у групу людей

Також сталася ДТП на площі Родла у польському місті Щецин. Легковий автомобіль в'їхав у групу людей, які стояли на пішохідному переході. Постраждали більше десяти осіб, включаючи дітей.