Міноборони Британії показало відео із розбомбленої Авдіївки

Авдіївка, що знаходиться на Донеччині, поступово перетворюється на руїни. Благодаря постійним обстрілам росіянами, в місті практично немає цілих будинків. В дворах видні великі вирви внаслідок ворожих бомбардувань. Міністерство оборони Великої Британії опублікувало відео зруйнованого окупантами міста.

На кадрах видно наслідки російських обстрілів.

Також на 53-секундному відео показана знищена військова техніка російських військ, зокрема танк, що провалився через водойму і зараз лежить на боці в яру.

У Міноборони Британії зазначають, що внаслідок атак російських інтервентів у кампанії по захопленню Авдіївки втрати окупаційного контингенту збільшилися майже вдвічі.

Це Авдіївка. У 2022 році Росія планувала захопити місто і весь Донбас за 10-14 днів. Однак недавні напади призвели до збільшення втрат серед росіян на 90% ", - сказано на кадрах.

Триває 652-ий день повномасштабної війни Росії проти України. Протягом останньої доби відбулося 91 бойове зіткнення. На напрямку Авдіївки українські захисники продовжують відбивати ворога, який намагається оточити місто. Наші війська мужньо тримають оборону і завдають значних втрат ворогові. Сили оборони успішно відбили 34 атаки противника в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Сєверного, Тоненького і Первомайського Донецької області.