На Харківському напрямку ЗСУ відбивають бій у районі села Липці – Генштаб

На Харківському напрямку ЗСУ відбивають бій у районі села Липці – Генштаб

За останній час ворог активно атакує по всій лінії фронту. Загалом відбулося 105 наступальних і штурмових дій. Найбільше боїв відбулося на Куп'янському напрямку. Сили оборони вживають заходів для виснаження російських військ.

Харківський напрямок

Усі бої відбулися біля села Липці. Одна сутичка триває. Ворог зосередив авіаудари в районах Вовчанська і села Вільча, скидаючи керовані авіабомби. Ситуація поки що контрольована.

Куп'янський напрямок

Напередодні тривають бої у районах Синьківки, Берестового, Дружелюбівки і Греківки.

Лиманський напрямок

Сьогодні було відбито шість атак ворога біля Торського і Невського. Російські загарбники скинули керовані авіабомби в різні райони. Ситуація залишається контрольованою.

Краматорський напрямок

Загальна кількість спроб ворога поліпшити тактичне положення зросла до восьми. Окупанти також завдали ракетних ударів і скидали керовані авіабомби біля Дружби, Північного і Диліївки. Ситуацію вдається контролювати.

Сіверський напрямок

Зараз наші військові відбивають три атаки біля сіл Білогорівка і Виїмка. Ворог скинув керовані авіабомби біля Сіверська і Григорівки. Сьогодні також відбулися три авіаудари з використанням НАРів та авіабомб.

Покровський напрямок

Зараз тривають 11 баталій, а ще 10 атак ворога вже відбито. Ворог задавав удари біля різних районів, включаючи Калинове, Новоселівку Першу і Яснобродівку.

Курахівський напрямок

Сьогодні було 18 бойових зіткнень. Найактивніші бої відбуваються біля Георгіїївки.

Придніпровський напрямок

Ворог сім разів безуспішно намагався витіснити наші війська з лівобережжя Дніпра. Загуби окупантів поки що невідомі. На решті напрямків ситуація залишається без змін.

Нагадаємо, що окупанти вдарили по Харкову керованими авіабомбами.

Читайте також: