На війні з РФ загинув вихованець київського «Динамо» Сергій Рожок

На війні з російськими окупантами загинув колишній півзахисник молодіжної збірної України з футболу Сергій Рожок. Про це повідомили у Бучанській районній асоціації футболу.

Сьогодні, захищаючи Україну, загинув великий майстер футболу, Людина з великої літери Сергій Рожок... немає слів від болю... втрачаємо кращих...

Сергій Рожок народився у Славутичі і вперше почав займатися футболом у ДЮФК "Каскад". Пізніше він продовжив навчання в школі київського "Динамо" і залучався до ігор третьої команди. Потім Рожок грав у сімферопольській "Таврії", "Закарпатті", столичному ЦСКА, ФК "Харків", "Десні" та "Оболоні". В складі останньої команди він допоміг повернути її до елітного дивізіону української першості.

Після цього Рожок грав у "Кривбасі" і "Чорноморці", а в 2012 році перейшов до "Мінська". Саме там він став гравцем основи і виграв кубок Білорусі. Завершивши кар'єру у 2018 році, Рожок виступав у кіровоградській "Зірці", "Німані", "Вітебську", "Гомелі" та "Смолевичах".

У збірних командах України Рожок дебютував у 2000 році і відіграв багато матчів. Він також грав у молодіжній збірній, де провів 13 матчів і забив два м'ячі.

Раніше повідомлялося, що ще один український футболіст, Микола Жидков, загинув на війні з Росією.