Нафтогаз попередив українців: доведеться платити за новими правилами

Нафтогаз попередив українців: доведеться платити за новими правилами

Зміни для клієнтів газопостачальної компанії "Нафтогаз України"

З 1 березня стало відомо, що у деяких побутових споживачів зміниться постачальник газу. Прес-служба НАК "Нафтогаз України" повідомила про це.

Із 1 березня ще 270 тисяч споживачів на території Буковини, Житомирської та Івано-Франківської областей перейдуть на постачання газу від компанії Газсеті.

Постачальник отримав ліцензію в Чернівецькій області, Тисменицькому районі Івано-Франківської області та Коростишівському районі Житомирської області.

Однак самі тарифи на газ не зміняться, але платити за доставку газу треба буде за новими реквізитами. Також українці мають можливість повернути переплату за цю послугу, яка була сплачена на рахунки АТ "Чернівцігаз", АТ "Тисьменицягаз" та АТ "Коростишівгаз".

Захочете передати показники газу в Газомережі, це можна зробити на сайті компанії або через "Нафтогаз" без реєстрації за спрощеною процедурою на сайті Gas.ua, в особистому кабінеті на веб-сторінці "Нафтогазу" або за допомогою чатів GASUA у Viber, Telegram або Facebook у Viber. Також є можливість відправити SMS-повідомлення на номер 4647. Для отримання додаткової інформації можна зателефонувати на номери: +38 066 300 28 88, +38 098 300 28 88, +38 093 300 28 88.

Нагадаємо, Нафтогаз та інші постачальники опублікували ціни на газ у березні.

Читайте також: