Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до дев'яти

Ракетний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла до дев'яти

Унаслідок ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі є дев'ять постраждалих, повідомив Сергій Лисак, керівник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Раніше Ігор Клименко, Міністр внутрішніх справ України, інформував про одного загиблого та п'ятьох поранених. Лисак попередив, що кількість жертв може збільшитись.

Мер Дніпра Борис Філатов розповів про ситуацію на місці трагедії: "Зараз працюємо, оцінюємо ситуацію. Після того, як наші пожежники закінчать гасити пожежу, а ви можете побачити, що немає диму, я думаю, що нам дадуть можливість, я маю на увазі комунальним службам, підійти і почати працювати над розбором завалів", - заявив Філатов.

Філатов також зазначив, що всі комунальні та надзвичайні служби, а також керівники військової адміністрації працюють на місці події і міське самоврядування допоможе постраждалим мешканцям міста.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що внаслідок атаки було зруйновано чотири поверхи будинку і закликав до посилення протиповітряної оборони країни.

Рятувальники, медики та інші екстрені служби продовжують працювати над наданням допомоги постраждалим та розбирання завалів. Деякі люди застрягли в заблокованих квартирах.

Читайте також: