Найуспішніша модель Британії стала мільйонеркою на фото для дорослих

34-річна Челсі Фергюсон, яка є однією з найуспішніших моделей у Великій Британії, стала мільйонеркою на фото 18+.

Зірка працює у індустрії для дорослих понад 10 років. Зараз Челсі живе зі своїм сином у розкішному будинку з шістьма спальнями, в якому є кінотеатр і три ванні кімнати, пише Daily Star.

Жінка зазначає, що така розкіш була б неможлива без вірних шанувальників, які підтримували її творчість з 20-ти років. Однак у Фергюсон є достатньо хейтерів. ЇЇ почали ненавидіти в мережі, коли чотири роки тому вона похвалилась покупкою Lamborghini.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Люди не розуміють, що все, що я колись говорила або коли виходила в ЗМІ чи в Твіттер, все було для реакції, поширення, щоб це стало вірусним", пояснила Челсі.

І хоч з моменту публікації пройшло декілька років, анонімні облікові записи досі дошкуляють їй в Інтернеті. Модель більше не читає ненависні коментарі. І навіть порадила членам своєї родини уникати їх.

"Чому люди так сердяться на мене? Я не завдаю шкоди собі, своїй родині, я щаслива, я в безпеці, я заробляю гроші. Я роблю фотографії у власному домі та завантажую їх. Якщо ви хочете заплатити, щоб побачити це, ви робите, якщо ви не хочете платити, щоб побачити це, ви не робите. Це справді так просто", зазначила вона.

37-річна Ліанн Карр пропрацювала 14 років у поліції, але вирішила покинути роботу й натомість продавати сексуальні знімки та відео. Тепер вона зірка Інтернету. Має понад 130 тис. підписників в Instagram. У соцмережах вона ділиться гламурними фото з подорожей. Крім цього хизується сексуальним тілом у бікіні й розповідає про фітнес.