Напад на військовослужбовця ТЦК у Ворохті: стало відомо про стан потерпілого

Напад на військовослужбовця ТЦК у Ворохті: стало відомо про стан потерпілого

Військовослужбовець Верховинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, якого побили мешканці Ворохти, отримав хімічний опік та забої обличчя. Про це повідомив заступник директора Яремчанської центральної міської лікарні Василь Йосипчук.

Після конфлікту на блокпосту в Ворохті військовослужбовця доставили до лікарні екстреної медичної допомоги. Окуліст, лор, травматолог та невролог обстежили чоловіка, встановивши у нього хімічний опік та забої м'яких тканин носа й обличчя.

У Яремчанській лікарні надали медичну допомогу військовому та призначили амбулаторне лікування.

Блокпост в Ворохті, через який сталася сутичка, вже демонтовано. Перевірка документів працівниками територіального центру комплектування не буде припинено.

Також протоколується два кримінальних провадження через конфлікт в Ворохті між місцевими жителями та представниками територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який закінчився нападом на співробітника військкомату.

Також стався напад на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки в місті Яворів, Львівська область. Військовослужбовця з доставленою черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні.

Читайте також: