Залужний після довгої перерви з’явився у мережі: чим поділився ексголовком

Фото Залужній у мережі
Фото Залужній у мережі

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний знову з'явився в мережі після тривалої відсутності. Він опублікував фотографію з дружиною Оленою Залужною зі спільної подорожі, яку вони проводять у горах. Залужний просто написав: "Україна чарівна" і додав спільне фото.

Цей допис зібрав тисячі лайків від українців. Були залишені приємні коментарі та компліменти. Дехто навіть привітав Залужного з днем народження, який він відзначає 8 липня.

"І прийде час, і ваша сім'я зробить селфі на фоні наших українських Кримських гір! Вірю вам, пане генерале і ЗСУ!"

"Ви світлі, легкі та весняні. Приємно дивитись на щасливих людей".

"З щирого серця бажаю усіляких гараздів! Ви чудові і нам дуже не вистачаєте!"

"Ви також чудові".

Відомо, що після відставки Залужний зник зі суспільного простору. Проте нещодавно стало відомо, що він 10 липня починає працювати в посольстві України у Великій Британії. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на дипломатичні джерела.

За інформацією порталу "Главком", Залужний вирушив до Британії 3 липня для виконання своїх обов'язків посла.

Можна також згадати, що президент Зеленський погодив кандидатуру Залужного на посаду посла України в Британії.

Варто додати, що Залужний став третім генералом, якого Київ призначив на таку посаду. До нього цю посаду обіймали колишній міністр оборони, генерал-лейтенант у відставці Андрій Таран, а також генерал-майор запасу Олександр Поліщук.

На благодійному аукціоні "Медіа-кава" була виставлена зустріч з Залужним. Станом на ранок 4 липня найвища ставка для можливості попити каву з колишнім головкомом зросла до 250 тисяч.

Читайте також