Народний депутат від «Слуги народу» повідомив про смерть маленького сина

У сім'ї депутата Олексія Мовчана, який представляє партію "Слуга народу", сталася трагедія - їх 9-місячний син Устим помер. Сам нардеп повідомив про це у своєму Facebook-пості.

Він визнав, що ніколи не думав, що так молодо (не досягнувши його навіть 30-річного віку) зіткнеться зі страшною задачею написання реквієму для власної дитини і вибору поховальних речей. Але тепер він змушений зробити це. Весь процес організації похорону, вибір труни і хреста, здався йому далеким і страшним. Але тепер цей важкий шлях проходить його родина. Він змушений вибирати речі, про існування яких навіть не міг подумати раніше.

Мовчан розповів, що у його сина була складна вроджена вада серця. За 9 місяців його життя малюк переніс дві серцеві операції та декілька зупинок серця.

Додавши, що протягом 9 місяців їхня сім'я боролася зі смертю, надіючись і відтягуючи хвилини завдяки вмінню лікарів та команд реанімації, прийнятих їх рішень і, звичайно ж, завдяки хоробрості та бажанню малюка жити. Мовчан був дуже вдячний своєму сину, який робив їх сім'ю сильнішою і надавав їм силу боротися. Втім, він не сховав свою невимовну тугу і біль.

Блок галереї

В заключенні, Мовчан побажав всім батькам робити своїх дітей щасливими щодня. Він висловив вдячність своїй дружині за мужність і силу пройти цей шлях разом, а також за її віру та безмежну любов. Також зазначив, що сильно сумує за сином.

Олексій Мовчан і Аліна Шмур, з якою він одружився у серпні 2021 року, згодом повідомили, що очікують поповнення у своїй родині в січні 2023 року.