Нічний обстріл Херсона. Зеленський показав моторошні кадри

Масований обстріл Херсона: внаслідок цього нічного нападу постраждали невинні цивільні

Уночі 22 грудня російські окупанти здійснили масований обстріл Херсона, який призвів до серйозних наслідків. Президент Володимир Зеленський повідомив про це у своєму каналі Telegram.

«Усю ніч тривала ліквідація наслідків російських ударів по Херсону. Жорстокі терористичні обстріли. Свідомо – саме по цивільній інфраструктурі, яка забезпечує життя, та по звичайних вулицях», – заявив глава держави.

Президент зазначив, що обстріли призвели до пошкоджень школи, лікарень, котельні, тепломережі та житлових будинків Херсона.

«Є поранені, серед них дитина. Усі постраждалі отримують допомогу. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним», – зазначив Зеленський.

За словами президента, всі необхідні служби та рятувальники працюватимуть цілодобово, щоб відновити постачання електроенергії та тепла для мешканців міста.

«Я вдячний усім, хто працює у будні і вихідні, удень і вночі, щоб забезпечити українським містам і селам можливість жити. І я дякую кожному, хто робить все можливе, щоб російські терористи почули нашу українську відповідь, адекватну їхнім ударом», – додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що російські окупанти розпочали атаку на Херсон вчора ввечері. Мешканці міста минулу ніч провели під обстрілами, в результаті яких загинули три людини, а дев'ять отримали поранення.

Це 669-й день повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу відбулося 81 бойове зіткнення.