Німеччина обіграла Данію та пройшла до чвертьфіналу Євро-2024

Німеччина обіграла Данію та пройшла до чвертьфіналу Євро-2024

Збірна Німеччини пройшла в чвертьфінал Євро-2024 після перемоги над Данією

Збірна Німеччини з легкістю обіграла збірну Данії з рахунком 2:0 в матчі Євро-2024, який відбувся в Дортмунді, згідно з офіційним сайтом УЄФА.

Перший гол був забитий на 4-й хвилині гри захисником німецької збірної Ніко Шлоттербеком, який зумів головою замкнути м'яч у воротах з кутового удару. Однак після перевірки ВАР судді зафіксували порушення правил, тому гол був скасований. По хвилинах 36 гра мусила бути зупинена через грозу, і поєдинок було відновлено через пів години затримки.

Другий гол, який також був скасований, стався поблизу воріт Німеччини. Після рестарту другого тайму збірна Данії використала низку помилок німецьких гравців у своїй штрафній зоні і зуміла забити гол, але ВАР встановив офсайд.

Німеччині знадобилося всього лише декілька хвилин, щоб відповісти голом. Кай Гаверц реалізував пенальті і вивів свою команду вперед з рахунком 1:0. Джамал Мусіала вирішив справу після години гри, забивши другий гол для Німеччини і встановивши остаточний рахунок 2:0.

Це перший раз з 2016 року, коли Німеччина досягла чвертьфіналу чемпіонату Європи. На попередньому турнірі збірна не зуміла пройти груповий етап.

У чвертьфіналі Німеччина зустрінеться з переможцем матчу між Іспанією та Грузією, який відбудеться в неділю, 30 червня. Сам матч чвертьфіналу з участю Німеччини пройде 5 липня.

Попередній матч між Німеччиною та Данією також був призупинений через сильну грозу.

Раніше було повідомлено, що збірна Італії програла збірній Швейцарії з рахунком 2:0 і вилетіла з Євро-2024.

Читайте також: