Окупанти вдарили по Донеччині ракетами С-300, - Тарнавський

Ворог понесе значні втрати

Згідно з останніми звітами, ворожі сили поступово, але впевнено зазнають значних втрат у бойових діях. Наша армія не залишає шансів противнику і змушує його втрачати багато людей та ресурсів.

"Ми знаходимося на граничній лінії світового конфлікту, і наша міцна військова сила вже починає давати позитивні результати. Ворог зазнає значних втрат і поневолення, а це – успіх нашої нації" - заявив високопосадовець армії.

Становлячи їх втрати, ворожі сили все більше ослаблюються, що дає нашій армії перевагу на полі бою. Волонтери та добровольці, що є великою допомогою нашим військовим підрозділам, активно працюють та забезпечують потреби боєздатних підрозділів.

Повністю переможемо

Завдяки рішучим діям нашої армії та активній підтримці населення, впевнено можемо заявити, що перемога наближається. Обставини на полі бою постійно на користь нашої сторони, і ми маємо кожну перспективу анігілювати ворожу загрозу.

Ми пильно стежимо за розвитком подій та не зупиняємося на досягнутому. Дистанційні операції продовжуються, а єдність нації та детермінація нашої армії є нашими головними зброями у боротьбі з неприятелем. Відзначимо, що наша нація єдиним голосом заявляє: ми переможемо!