«Паломниця» Марченко розповіла про «чудо», яке трапилося з Медведчуком та її зоною декольте

Оксана Марченко випустила другий сезон проєкту "Паломниця"

Колишня телеведуча Оксана Марченко, яка втекла до Росії під час початку вторгнення, випустила другий сезон свого проєкту "Паломниця". У своїх відео Марченко розповіла про цікаві події, які сталися з нею: її чоловіка Віктора Медведчука віддали на обмін, бо Богородиця "запросила його на свій день народження"; матеріали для серіалу були "викрадені", а потім таємничо повернули; мощі грецького святителя Спиридона врятували її від рубців на "найбільш видному місці".

У першому відео Марченко розповіла, що цей сезон був відзнятий у 2021 році, але матеріали були викрадені під час захоплення її офісу в 2022 році. Колишня ведуча не розповіла, хто саме захопив її офіс. Про цю подію немає інформації в ЗМІ.

Після 8 місяців "грабіжники" повернули жорсткі диски з матеріалами, і Марченко зуміла змонтувати другий сезон "Паломниці". Вона не згадала про війну, яку розпочав Путін.

Марченко розповіла про своє здоров'я та дива святителя Спиридона Тримифунтського. Вона отримала хімічний опік IV ступеня від гірчичника, але рубці на її тілі зникли після доторкання до мощей Спиридона.

Марченко також згадала про обмін її чоловіка. Вона пішла на богослужіння, де причастилася, і почула, що "сьогодні Божа Матір запрошує всіх на свій день народження". Ввечері того ж дня дізналася про обмін Медведчука.

Під час відео Марченко спілкується з російським співаком Миколою Басковим, жителями Корфу та митрополитом Керкирійським Нектарієм.

Оксана Марченко рятує репутацію в українському суді

Вона намагалася скасувати вирок, ухвалений щодо директора ТзОВ "Інвестиційна компанія "Спорт-тур" Олександра Яковлєва.

Газета WSJ оприлюднила подробиці обміну Медведчука на азовців.

П першому сезоні Марченко розповідала про свої почуття до Медведчука. Вона також призначала себе кумою Путіна.