Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

Перші дев'ять близнюків-виживших святкують свій третій день народження

Дев'ятим дітям вже три роки, і вони щасливі проводити свої свята вдома в Малі. Вони є найпершими в світі дев'ятьма близнятами-вижившими. Усі вони здорові і досягли своїх розвиткових віх.

Два місяці тому вони вирушили до Італії, де взяли участь у телевізійному шоу талантів. Уперше немовлятам був вручений сертифікат Книги рекордів Гіннеса за найбільшу кількість виживших дітей від одних пологів.

Уперше немовлятам вручили сертифікат 2022 року, якраз перед їхнім від'їздом з Марокко, де вони провели перші 18 місяців свого життя.

До народження цих дітей не було зафіксовано жодного випадку, коли немовлята вижили довше, ніж декілька годин після народження.

Дітей народила їхня мама у спеціалізованій клініці в Марокко, куди її направили з Малі. У початковий момент лікарі виявили у мами сімох дітей, але в Марокко вони виявили ще двох.

«Ми почали з сімох, а Аллах благословив нас дев'ятьма», – сказав тато.

Виняткові діти - п'ять дівчаток і чотири хлопчика. Всі вони народилися передчасно і важили від 0,5 до 1,5 кг. Протягом декількох місяців їм довелося перебувати в інкубаторі та отримувати особливий догляд. Зараз вони уже великі, і відсвяткували своє третє день народження.

Батьки дітей гордяться своїми винятковими дітьми і раді, що їхня сім'я стала відомою по всьому світу.

Також варто згадати, що інші світово відомі сіамські близнюки також розповіли про своє особисте життя. Одна з них має стосунки з чоловіком, а інша вважає себе асексуальною.