Партизани анонсували нищівні операції: що чекає на окупантів

Партизанський рух "Атеш" оголосив про майбутні операції

Партизанський рух "Атеш" анонсував майбутні операції у своїй заяві на телеграм-каналі 3 січня. Вони повідомили, що російській агресії прийдеться стати перед справжніми наслідками своїх дій цього року. У заяві зазначено, що рух готовий до розширення своїх операцій.

Партизани планують руйнувати військову логістику, знищувати російських військових та інженерів, перешкоджати мобілізації і завдавати удари на важливі об'єкти ворога. Вони також наголосили на збільшенні агентурно-розвідувального елементу на тимчасово окупованих територіях України та в Росії, де вони збирають важливу інформацію.

«Наш рух націлений на збільшення сітки агентів на тимчасово окупованих українських теренах та в Росії. Серед наших агентів є не тільки військові Росії, а й працівники військово-промислового комплексу та адміністрацій. У нас є великі можливості для отримання критично важливої інформації. Ми продемонстрували дислокацію ППО у Керчі, нашу роботу на Мічурінському заводі та у військовій частині у Московській області. Збираємось продемонструвати роботу наших кібер-спеців. Операцій буде набагато більше. Російські окупанти це відчують», - заявив «Атеш».

Рух закликав усіх охочих приєднуватися до нього. Протягом останнього часу партизани "Атеш" здійснюють диверсії в Херсонській області, а саме на лівому березі Дніпра. Там вони зуміли нейтралізувати бойову техніку противника, виведеною з ладу агентами руху зі складу 177 окремого полку морської піхоти Росії.

Крім того, партизани "Атеш" активно працюють і на території РФ. Один з агентів руху нещодавно призвався до військової частини 55443 у Московській області і проводить розвідку, збираючи інформацію про техніку та озброєння підрозділу. Зазначається, що техніку активно відновлюють з метою передачі на Донецький напрямок.